ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.

Η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος πρέπει να ανταποκρίνεται τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην συνολική παρουσία της εταιρίας σας. Γι’ αυτό κάθε συνεργάτης αποτελεί για εμάς ένα ξεχωριστό, μοναδικό project.

Ξεκινώντας από μηδενική βάση και λαμβάνοντας υπόψιν τους στόχους και το κοινό στο οποίο απευθύνεται ο συνεργάτης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την εταιρική του ιστοσελίδα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις τις τεχνολογίας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

WEB HOSTING.

Αν και οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία στη φιλοξενία της ιστοσελίδας είναι πλέον ένας από τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας ή όχι ενός τέτοιου project. Η γρήγορη απόκριση και ασφάλεια του server, η σωστή κατανομή των πόρων του και η συνεχόμενη λειτουργία του μπορούν να επηρεάσουν πολύ αρνητικά την απόδοση μιας ιστοσελίδας.

Εξασφαλίζουμε σε όλους μας τους συνεργάτες 99,9% uptime και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια τόσο με την εγκατάσταση SSL όσο και με τη διατήρηση καθημερινών backup. Όλοι οι server που χρησιμοποιούμε βρίσκονται στην Ευρώπη με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία.

DIGITAL MARKETING.

Ένα πολύ μεγάλο πλέον κομμάτι του διαφημιστικού κοινού έχει πλέον μεταφερθεί στο διαδίκτυο και εσείς δεν πρέπει να λείπετε από εκεί. Αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες που θέλετε να τρέξετε στο Google Adwords, στο Facebook ενώ παρέχουμε και συμβουλές για την βελτιστοποίηση  όλων των social media της επιχείρησης σας.

DIGIBOT.

Αυτοματοποήστε τις συνομιλίες σας με τους χρήστες στη σελίδα σας στο Facebook χρησιμοποιώντας το DigiBot. Η χρήση ενός Chat Bot όπως αυτό βελτιώνει τόσο τις πωλήσεις των υπηρεσιών/προϊόντων σας, ενώ αυξάνει και το brand awareness της εταιρίας σας.

ON-GOING SUPPORT.

Η συνεργασία μας δεν ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός project. Είμαστε πάντα δίπλα σας για τη συντήρηση, τη βελτιστοποίηση και την εξέλιξη του ανάλογα με τις ανάγκες σας.

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.