Αν και κάθε συνεργάτης και κάθε project έχει τις δικές του απαιτήσεις, εμείς χρησιμοποιούμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία για την κατασκευή ιστοσελίδων έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση της. Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να αφορά από προσωπικό blog, μέχρι ένα εταιρικό website ή ακόμα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Όποιος και να είναι ο στόχος σας εμείς καλύπτουμε το 100% των απαιτήσεών σας. Με αυτόν τον τρόπο θαδημιουργήσετε μια κερδοφόρα και επεκτάσιμη επιχείρηση στο διαδίκτυο.

Απαιτήσεις Ιστοσελίδας:

Η Digiverse θα συνεργαστεί με την ομάδα σας για να κατανοήσει πλήρως τις επιχειρηματικές και τις τεχνικές σας απαιτήσεις για να δημιουργήσετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα. Αυτό θα περιλαμβάνει απαιτήσεις σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του brand, την εικόνα και το στυλ της εταιρείας σας, τους τύπους περιεχομένου που θα χρησιμοποιηθούν, τις απαιτήσεις πλοήγησης, τα χαρακτηριστικά και την οργάνωση του καταλόγου για την παρουσίαση των προϊόντων/υπηρεσιών, τις απαιτήσεις των καναλιών μάρκετινγκ και τις εκτιμώμενες απαιτήσεις επισκεψημότητας και συναλλαγών για βελτιστοποίηση.

– Σχεδιασμός Ιστοσελίδας:

Με βάση τις ανάγκες σας, θα αναπτύξουμε την γραφιστική σχεδίαση(web design) και την αρχιτεκτονική του ιστότοπού σας. Αυτό θα περιλαμβάνει τη δομή της ιστοσελίδας, την εμφάνιση και τη δομή της πλοήγησης. Τα εικαστικά που θα σας παρουσιάσουμε θα περιλαμβάνουν το πρότυπο της αρχικής σελίδας, των σελίδων προορισμού, των σελίδων με καταχωρίσεις προϊόντων, των σελίδων λεπτομερειών του προϊόντος και άλλων σελίδων που προσδιορίζονται ως μέρος των απαιτήσεων του ιστότοπού σας. Τα εικαστικά είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της εποχής. Κάνουν την ιστοσελίδα εμφανίσιμη και χρηστική είτε πρόκειται για οθόνη κινητού είτε για οθόνη τηλεόρασης. Αυτή η τεχνική ονομάζεται responsive design.

– Εξωτερικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδας:

Η επιχείρησή σας μπορεί να έχει ήδη σχεδιάσει τη δομή του ιστότοπού σας και θα πρέπει να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του ιστοτόπου σας. H Digiverse θα συνεργαστεί με την ομάδα σας για να ενσωματωθεί το εικαστικό στην ιστοσελίδα και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σας. Επεξεργαζόμαστε τα σχέδια και στη συνέχεια αναπτύσσουμε όλα τα απαραίτητα αρχεία ενσωματώνοντάς τα στην ιστοσελίδα σας.

Xρηστικότητα και μετατροπές:

Το κατάστημα της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ελκυστικό οπτικά. Πρέπει να είναι κυρίως εύκολο στη χρήση καθώς και να επικεντρώνεται στη μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες. Έχουμε την εμπειρία να αναπτύξουμε μια κερδοφόρα και επεκτάσιμη επιχείρηση στο διαδίκτυο.

– Website Redesigns:

Είναι πολύ πιθανό η ιστοσελίδα σας να χρειαστεί μια ανανέωση(facelift) κατα κύριο λόγο στο design. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν για παράδειγμα έχει γίνει κάποια αλλαγή στο brand ή την επωνυμία. Είναι επίσης πιθανό να έχει μείνει πίσω όσο αναφορά τις νέες τεχνολογικές τάσεις και χρειάζεται να έχει μια πιο φρέσκια παρουσία, και να ενσωματώσει νέα χαρακτηριστικά.

– Ανανέωση ιστοσελίδας:

Η υπάρχουσα ιστοσελίδα σας πιθανόν να μην είναι χρησιτκή ή να είναι πολύ δαπανηρή για να τη διαχειριστεί κάποιος. Επίσης μπορεί να μην παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για την εξυπηρέτηση των πελατών σας. Με τη χρήση ή προσαρμογή του τρέχοντος εικαστικού σας θα υλοποιηθεί ένα νέος ιστότοπος που θα παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου και του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Εξασφαλίζοντας  έτσι ότι ο ιστότοπός σας είναι καλά οργανωμένος, και εύκολος στη χρήση. Επικεντρώνεται στη μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες και βελτιστοποιείται για τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

– Συμμόρφωση με τα πρότυπα:

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Είναι δομημένες και χτισμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατές με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και τις διαφορετικές πλατφόρμες.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμές

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας περιέχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να διαφοροποιηθούν ανά συνεργάτη. Η ιστοσελίδα μπορεί να χτιστεί είτε πάνω σε κάποια πλατφόρμα (WordPress, Joomla, Magento), είτε με custom κώδικα και να βασιστεί σε κάποιο framework. Κάποιες ιστοσελίδες μπορεί να είναι δυναμικές και να αποτελούνται από πολλές διαφορετικές σελίδες ενώ κάποιες άλλες να είναι στατικές και να έχουν 4 με 5 σελίδες.

Συνεπώς γίνεται σαφές ότι η τιμή για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν μπορεί υπολογιστεί χωρίς να αναλυθούν τα δεδομένα και οι απαιτήσεις κάθε συνεργάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε από κοινού τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.