Η ανάγκη για αύξηση των πωλήσεων και για βελτίωση της θέση της εταιρίας στην αγορά των ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων, οδήγησε την e-strom.gr στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Για αυτήν την ενέργεια χρειάστηκε η

Σχεδιασμός Λογοτύπου

To λογότυπο έπρεπε να αποτυπώνει όσο καλύτερα γίνεται το brand. Έπρεπε δηλαδή να συνδυάζει το handmade στοιχείο με το made my day! Έτσι επιλέχθηκαν πιο γήινοι χρωματισμοί που χρησιμοποιήθηκαν στο λεκτικό κομμάτι του λογοτύπου. Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένας ήλιος σαν icon για να αποτυπωσει το δεύτερο κομμάτι τη φράσης.

Web Design & Development

Με δεδομένη την πολυπλοκότητα που εμφανίζει ένα τέτοιο eshop έπρεπε να επιλεγεί και η καλύτερη πλατφόρμα για e-commerce. Σχεδιάστηκε ένα εικαστικό που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του συνεργάτη. Επιπλέον προσθέθηκαν χαρακτηριστικά για να εμπλουτιστεί το ήδη εξειδικευμένο search.

Είναι αυτονόητο ότι σε όλα μας τα project η κατασκευη ιστοσελίδων ή eshop είναι εξίσου χρηστική και εμφανίσιμη τόσο σε οθόνες υπολογιστών όσο και κινητών.

Digital Marketing

Μετά την ολοκλήρωση του eshop η συνεργασία μας με το handmademyday.com συνεχίστηκε με το Digital Marketing της εταιρίας. Έχουμε αναλάβει τόσο τη διαχείριση των social media όσο και τις καμπάνιες email marketing, Google Search και Google Display.

Μέσα από αυτές τις ενέργειες έχουμε πετύχει σε συνεργασία με το handmademyday.com την αύξηση του Conversion Rate, την αύξηση των χρηστών από οργανικές αναζητήσεις και σταδιακή αυξηση του μέσου χρόνου παραμονής στη σελίδα του καταστήματος.