Χρηματοδότηση 100% μέχρι 5.000€ για e-shop

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για eCommerce, eshop, ψηφιακές υπηρεσίες και αυτοματισμούς με χρηματοδότηση 100% έως και 5.000€. Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για τη χρηματοδότηση το αργότερο μέχρι τις 31/01/2021.

Δικαιούχοι προγράμματος

Περισσότερες πληροφορίες για τους διακαιούχος θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Το Υπουργείο Ανάπτυξης σχεδίασε αυτό το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κυρίως του λιανικού εμπορίου που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

Από αυτά που έχουν διαρρεύσει στον τύπο μέσω συνεντεύξεων αρμόδιων στελεχών της κυβέρνησης, το πρόγραμμα θα επιδοτεί κατά 100% την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος μέχρι το ποσό των 5.000€. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο προϋπολογισμός για την επιδότηση είναι 80 εκατομμύρια Ευρώ τα οποία θα μοιραστούν περιπου 16.000 επιχειρήσεις.

Τι πρέπει να κάνω;

Η Digiverse Solutions αναλαμβάνει για εσάς ολόκληρη τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ, τόσο της υποβολής της αίτησης όσο και την κατασκευή εξ’ ολοκλήρου του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά σας, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Φόρμα ενδιαφέροντος