Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop

Ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες η προδημοσίευση της Δράσης «e-λιανικό». Στόχος της είναι η επιχορήγηση επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) για την υποστήριξη αυτών λόγω των επιπτώσεων του lockdown.

Κάθε επιχείρηση με διακρικό ΑΦΜ μπορεί να κάνει αίτηση για επιδότηση μέχρι και 5.000.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος;

Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά. Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

  • Υφιστάμενες, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019
  • Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι τις 07/11/2020.

Τι χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ

  • Ο Server που θα φιλοξενήσει τις εφαρμογές ή όποιο άλλο λογισμικό που θα χρειαστεί για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση και λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop/Laptop)
  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός (π.χ. εξοπλισμός δικτύου, bar code readers, εκτυπωτές κλπ.)
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/ αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop συμπεριλαμβανομένων των λογισμικών παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών και υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting, collocation κλπ.)
  • Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Εφόσον ανήκετε στους δικαιούχους αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία κατάθεσης ενός πλήρη φακέλου για την επιδότηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον μέσω την Φόρμας και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να μελετήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατάθεση του φακέλου και εγγυόμαστε ότι η δημιουργία/αναβάθμιση του ηλ. καταστήματος θα πληρεί τα κριτήρια έγκρισης της επιδότησης.

Φόρμα ενδιαφέροντος